Wat kan je met de dienstverlening van Secretary & Development voor jouw carrière?

Home»Wat kan je met de dienstverlening van Secretary & Development voor jouw carrière?

Deze vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden en sterk afhankelijk van wat jij  zou willen. Het vak raakt je persoonlijk en appelleert aan je passie, enthousiasme, toekomst visie en persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied.

Het begint bij jezelf. Waar sta je, wat wil je in de toekomst, hoe past een carrière in jouw privéleven.

Kom je net van school dan weten de geroutineerde collega’s dat er naast een goede opleiding nog veel te leren is. Dingen die je alleen in de praktijk kunt leren, daar moet je dan wel voor openstaan en je moet de gelegenheid krijgen van collega’s te leren.

Daarnaast is succes afhankelijk van de match tussen jouw persoonlijkheid, stijl en levenswijze in combinatie met de cultuur van de organisatie waar je werkzaam bent. Wil je graag pro-actief ondersteuning bieden en krijg je daar de kans voor of voel jij je als een vis in het water met het verrichten van de werkzaamheden die aan jou worden opgedragen.

Wil je eens met een professional kijken wat jouw persoonlijke wensen zijn ten aanzien van je carrière en daar met elkaar een plan van aanpak voor maken, neem dan gerust contact met mij op.

Een coachingstraject start met een intake-gesprek, waarin we afspraken maken over de manier waarop we met elkaar gaan werken. De kosten voor een persoonlijk coachingstraject bedragen € 600,00 exclusief btw, voor in totaal 6 afspraken (inclusief het intake-gesprek).

Monique van Steenis

06 – 22 63 87 54